Rondleiding: Ontdek het gebruiksgemak van Yanomo.

Vragen? Bel ons via +31 20 760 95 25 of stuur een bericht. We helpen je graag.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
calendar Bespaar tijd en energie

Sync je agenda en gebruik 'm als blauwdruk voor je uren

profile Weet wie wat doet

Met Yanomo delen collega's hun activiteiten, zodat iedereen weet wat er speelt

clock Vergroot je efficiëntie

Krijg weer grip op je taken, uren, afspraken en projecten

clock Versterk je cashflow

Factureer klanten direct vanuit je urenregistratie en elimineer overhead

PROBEER YANOMO GRATIS »

Stuur je projecten strak en succesvol naar de finish.

Van maandelijkse retainer tot megaproject - budgetteer op maat en laat Yanomo je op koers houden. Dreigt het team je budget of deadline te overschrijden, weet je dit als de eerste haarscheurtjes ontstaan - en niet als het huis al is ingestort.

feature1

Nooit meer een blanco urenformulier - sync je agenda's.

Met precisie uren registreren is onmogelijk als je niet exact weet wat je die dag hebt gedaan. Yanomo maakt het simpel door je Google, Apple iCal of Microsoft Outlook agenda's te syncen. Zo is het alleen nog een kwestie van invullen!

feature2

Houd de winstgevendheid in het oog met gelikte rapportages.

Yanomo geeft managers instant overzicht van mensen, projecten, klanten, budgetten en deadlines. Onze unieke "team sourcing" houdt prognoses realistisch. En je kan zo diep graven als je wil, tot deelprojecten van deelprojecten.

feature1

Schrijf je uren waar je ook bent - met onze mobiele web app.

Het klassieke scenario: je rent naar de trein na een drukke dag op werk... En dan besef je dat je je uren nog niet hebt geschreven! Geen probleem: pak je smartphone en vul je uren ter plaatse in. Het werkt, welk systeem je ook gebruikt.

feature2

Zet je uren automatisch om in facturen, en houd het proces simpel.

Yanomo haalt de overhead uit je factuuradministratie. Genereer professionele facturen vanuit je urenregistratie, en pas ze naar wens aan. Verstuur de factuur online, en houd na afloop het overzicht. Mis nooit meer een herinnering.

feature1

Zit bovenop je kosten, bonnen en rekeningen.

Met Yanomo kan iedere medewerker zelf eenvoudig kosten opvoeren op een project - van lunches met de klant tot treinkaartjes. Je weet dus altijd wat er gedeclareerd wordt, wat er al betaald is, en wie nog wat terugbetaald moet worden.

feature2

Blijf in contact met de collega's die ertoe doen.

De tweet/chat feed deelt je activiteiten en geschreven uren met de collega's die voor jou belangrijk zijn, en vice versa. Zo houdt iedereen elkaar moeiteloos op de hoogte, of je nu in hetzelfde kantoor werkt, thuis, of 1000 kilometer ver weg.

feature1

Integreer je takenlijstjes in de workflow.

Houd je je taken op papier of in een apart programma bij? Neem ze mee naar Yanomo. Bij ons kan je je taken integreren in je projecten, en ze naar hartelust uitsplitsen en toewijzen aan collega's.

feature1

Geef het hele team overzicht.

Niet alleen managers hebben baat bij overzicht; ook medewerkers worden er productiever door. Daarom heeft Yanomo een persoonlijk dashboard voor iedereen. Registreer je uren met één klik en blijf op de hoogte van het werk van je collega's!

feature2

Houd 100% controle over je bedrijfsgegevens.

Soms bevat een urenadministratie gevoelige informatie. Daarom houden beheerders altijd controle over de gegevens, zodat niemand zomaar financiële data kan inzien. En ja, beheerders kunnen die data altijd downloaden en exporteren.

feature2

Wees gerust een succesverhaal - wij groeien met je mee.

Yanomo is oorspronkelijk ontwikkeld voor General Electric, een van de grootste bedrijven ter wereld. Dat merk je: hoe groot de organisatie ook is, Yanomo schaalt mee. Met meer dan 99.9% uptime en een super-robuuste back-end.

feature3
PROBEER YANOMO GRATIS »
credit-card Urenregistratie software

Yanomo urenregistratie is gratis voor de eerste 17 dagen, en daarna kost het maar €5 / maand. En je krijgt er zoveel extra's bij, waardoor uren registreren een feest wordt. Probeer het uit!

dev Online facturatie

Makkelijk tijd schrijven en gelijk online facturen sturen met onze web based software. Probeer Yanomo uit!

globe Projectadministratie

Met Yanomo's web based software kan je altijd & overal bij je projectadministratie. Vanaf elke computer met internet, of je iPhone. Volledig geschikt voor Het Nieuwe Werken dus – Probeer het uit!

support Urenregistratie app

Projectplanning in Excel is kostenefficiënt als je een kleinschalig, overzichtelijk project leidt waarin weinig verandert. Het schiet echter tekort als je in een dynamische omgeving actief op budget en deadline wilt managen. Als je wilt weten welke taken je team nog moet doen. Hoeveel tijd ze nodig hebben. Dan is een projectplanning in Excel verre van ideaal.

mail Budgetteren in Excel

Budgetteren in Excel is kostenefficiënt bij een klein, overzichtelijk project. Het schiet echter tekort als je het budget tijdens het project actief wilt sturen. Dan heb je een goede urenregistratie nodig, met informatieve overzichten en korte lijnen met je team. In zo'n project is budgetteren in Excel verre van ideaal. .

locked Urenregistratie in Excel

Een urenregistratie in Excel is een kostenefficiënte oplossing voor een klein project met 1 of 2 personen. Het schiet echter tekort als je een goede urenregistratie wilt bijhouden. Eentje die je kan syncen met je kalender, die je inzicht verschaft in alle subtaken van je team. Dan is een urenregistratie in Excel verre van ideaal.

Yanomo werkt naadloos samen met je bestaande tools.

De pakketten in het overzicht hieronder zijn een selectie - we integreren met vrijwel alle veelgebruikte business software!