Projectadministratie: zo houd je het simpel

Ben je als project manager verantwoordelijk voor projectbeheer? Heb je dagelijks te maken met dynamische deadlines en budgetten? Is het cruciaal dat je weet of er niet teveel uren en kosten op je projecten worden geboekt, en dat de urenregistratie accuraat verloopt? Dan is Yanomo de perfecte oplossing. urenregistratie screenshot

Urenregistratie projecten

Projectmanagement is een uitdagende taak, zeker als de budgetten groot en de deadlines strak zijn. Hoe houd je precies bij wie zijn tijd waaraan besteedt? Hoe weet je op tijd dat je de opleverdatum niet gaat halen? Als een groot deel van je projectbudget uit uren van projectmedewerkers bestaat, is projectadministratie vitaal. Immers, de uren moeten bijgehouden worden, en dat moet snel en accuraat gebeuren. Tegelijkertijd is de gemiddelde medewerker geen ster in het bijhouden van zijn uren. Hoe kan je dan vertrouwen op de inzichten die je projectadministratie geeft?

Projectadministratie software biedt uitkomst. Maar grijp daarin niet naar de makkelijkste oplossing! Als je als project manager een goedkope tool voor dit probleem wil, grijp je snel naar Excel of download je een programma van het internet. Maar goedkoop is dan snel duurkoop, omdat deze manier van urenregistratie grote beperkingen heeft. Excel is een veelgebruikte oplossing, maar geeft problemen met versiebeheer, is niet makkelijk centraal toegankelijk, en is niet het beste programma voor projectplanning. Andere problemen duiken op bij software die je kan downloaden: je moet het bij al je medewerkers installeren, en het werkt niet samen met een mobiele app. Tot slot geven dergelijke tools geen inzichten in de werkelijke prestaties van je projectteam of projectorganisatie, zeker niet als je met meer dan 10 mensen tegelijk aan een project werkt.


Yanomo: online projectregistratie die schaalt

Yanomo is een online projectregistratie die alle bovengenoemde problemen oplost. Yanomo is voor medewerkers supersimpel, waardoor alle projectleden zonder slag of stoot hun uren en kosten invullen, via de mobiele app of website. Tegelijkertijd biedt Yanomo voor projectmanagers en bedrijfsleiders rijke inzichten en controle over de verloop van het project. Je kan je projectadministratie slim inrichten en de rapportage helemaal naar je hand zetten, zodat je altijd op tijd weet wanneer je projecten zonder tijd of geld dreigen te raken!

Wil je uren en kosten op je project registreren terwijl je op pad bent? Gebruik Yanomo's simpele tijdregistratie app om je uren bij te houden. Wil je weten hoe je project ervoor staat? Draai prachtige rapporten uit, met alle cijfers die je wilt hebben - en meer. Wil je direct facturen sturen op basis van je uurregistratie? Ook dan werkt Yanomo soepel en probleemloos, ongeacht het boekhoudpakket waar je mee werkt.

Yanomo werkt in de cloud, en is een programma zoals software bedoeld is: prettig in het gebruik, geïntegreerd in jouw processen, en in te stellen zodat het bij jouw organisatie past. Zo krijg je een projectadministratie die actueel en kloppend is.

Probeer Yanomo dus uit, en ontdek waarom steeds meer organisaties overstappen op Yanomo projectadministratie!

Duizenden bedrijven en organisaties gingen je voor.

Yanomo is dé projectadministratie esoftware van meer dan 4,500 organisaties, van groot tot klein.