Urenregistratie app

Moeten je medewerkers voor het werk de uren bijhouden? Zodat er inzicht is in de echte werktijden en er automatisch facturen kunnen worden verstuurd? Dan heeft Yanomo de tijdregistratie app voor jou. urenregistratie app screenshot

Mobiel je gewerkte uren bijhouden!

Urenregistratie is nooit leuk. Het is in veel organisaties een taak die medewerkers uitstellen, omdat ze niet goed inzien wat de toegevoegde waarde is, en omdat het tijdregistratiesysteem extra drempels opwerpt. Om die reden is de urenregistratie managers een doorn in het oog, want managers willen weten hoe de organisatie ervoor staat, en hebben daarvoor inzicht in de uren van hun medewerkers nodig. In de praktijk moeten ze dan hun medewerkers achter de broek te zitten die uren in te vullen. Gevolg: een beladen onderwerp, onduidelijke cijfers, en niemand die er een strategisch besluit of zelfs factuur op durft te baseren.

Gelukkig is de urenregistratie een gevalletje "leuker kunnen we het niet maken - maar wel makkelijker". Bijvoorbeeld met de Yanomo uren app, waarin je ook onderweg of buiten werkuren even snel je uren kan schrijven. Loopt een vergadering uit, en zit je al op de trein voor je er erg in hebt? Dan kan je gewoon via je iPhone je uren in het systeem zetten. Zo leg je elke dag eenvoudig vast hoe je je uren hebt besteed, via een interface die vriendelijk en simpel is. Sterker nog, de Yanomo app herkent je agenda, en geeft je dus een welkom geheugensteuntje om je uren "overheen" te schrijven!


Tijdschrijven in je app... En overzicht op je desktop

Hoe gebruiksvriendelijk smartphones tegenwoordig ook zijn, voor een allesomvattend, dynamisch urenoverzicht en inzicht in de prestaties van je organisatie is het mobiele scherm nog steeds te klein. Daarom is de Yanomo desktop app veel uitgebreider; een centraal overzicht waarin alle uren uit de registratie app samenkomen. Waar je als manager kan spelen met de data; waar je kan zien hoe het met de projectadministratie en de facturen staat. Waar je ontdekt welke projecten, klanten, medewerkers, activiteiten of zelfs afdelingen het geld binnenbrengen, en waar de declarabiliteit te wensen overlaat.

Daarom stappen steeds meer organisaties over naar Yanomo: een supermakkelijke, Nederlandstalige app voor urenregistratie, waarachter serieuze software schuilgaat die je alle inzichten in de tijdregistratie geeft die je nodig hebt om slimme beslissingen te nemen. Om meer efficiëntie uit je uren en facturen te halen. Of je nou ZZP'er, manager, oprichter of CFO bent.

Probeer Yanomo dus gratis uit, en ontdek waarom steeds meer organisaties overstappen op de Yanomo urenregistratie app!

Duizenden bedrijven en organisaties gingen je voor.

Yanomo is dé urenregistratie app van meer dan 4,500 organisaties, van groot tot klein.