Urenregistratie software

Eindelijk inzicht in je organisatie!

Of je nu oprichter, eenpitter, CEO, CFO, DGA of COO bent: als je een urenbedrijf runt, is het essentieel te berekenen waar je je geld verdient, en waar je het laat liggen. Maar hoe doe je dat, als niet iedereen zijn uren invult? De oplossing is een waterdichte digitale urenregistratie, op basis van software waarin iedereen altijd makkelijk zijn uren kan bijhouden! urenregistratie software screenshot

Tijdregistratie: de sleutel tot inzicht

Uren bijhouden is niemands hobby. Toch is het essentieel om deze discipline in je urenbedrijf te implementeren, omdat de urenadministratie de sleutel tot inzicht in je efficiency is. Wie is er facturabel, en wie niet? Met welke projecten en klanten haal je de winst echt binnen? Welke activiteiten worden zelden ingekocht? Wie werkt er te hard, en wie kan wel een duwtje gebruiken? Waar zijn je collega's eigenlijk elke dag mee bezig?

Het probleem is vaak dat het bestaande tijdregistratiesysteem niet gebruiksvriendelijk is, waardoor medewerkers zich er makkelijk vanaf maken, of zelfs gefrustreerd afhaken en nooit meer uren invullen. Er zijn ook bedrijven die alle uren in een Excel bijouden, en dan handmatig of met macro's alles moeten verzamelen en optellen. Dat kan anders!


Yanomo, de complete online urenregistratie

Yanomo is een online urenregistratie die voor medewerkers supersimpel is, maar voor managers rijke inzichten en controle geeft. Het is een programma zoals software bedoeld is: prettig in het gebruik, geïntegreerd in jouw processen, en zo in te stellen zodat het bij jouw organisatie past. Zo krijg je een tijdverantwoording die actueel en accuraat is. Waarbij de medewerkers de toegevoegde waarde van het uren bijhouden ook zien, omdat ze zelf op de hoogte blijven hoe de projecten draaien, en wie met welke activiteit bezig is.

De daadwerkelijke urenregistratie (het registreren van je uren) is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het kan op basis van je agenda, zodat je de tijdblokken alleen maar hoeft af te vinken. Je kan "a la Excel" in een tabel de uren invullen, waarbij Yanomo automatisch stuurt op budget. En wil je uren registreren terwijl je op pad bent? Gebruik Yanomo's simpele tijdregistratie app om je uren bij te houden. Wel zo snel en efficiënt!

Voor managers gaat het natuurlijk om de inzichten die je uit een urenadministratie kan halen, zodat je eindelijk kan sturen op je uren. Wil je weten hoe je project of afdeling ervoor staat? Draai prachtige rapporten uit, en ontdek welke activiteiten, mensen, klanten, projecten of zelfs afdelingen het meest declarabel zijn. Wil je direct facturen sturen op basis van je uurregistratie? Ook dan werkt Yanomo naadloos, ongeacht het boekhoudpakket waar je mee werkt. De urenadmin van Yanomo integreert met alle CRM en accountancy tools.


ZZP

Ook als ZZP-er heb je de verantwoordelijkheid een goede urenadministratie bij te houden. Yanomo biedt ook voor ZZP'ers de perfecte software: makkelijk in het gebruik, direct gekoppeld aan je facturatie, en simpel uren bijhouden via de app. De kosten gaan per gebruiker, dus als ZZP-er betaal je alleen voor het registreren van je eigen uren, en je krijgt alle functionaliteit er voor dezelfde prijs bij. Zo heb je een ZZP urenregistratie waar de belastingdienst, je opdrachtgevers en jijzelf blij van worden!

Probeer Yanomo dus gratis uit, en ontdek waarom steeds meer organisaties overstappen op Yanomo urenregistratie software!

Duizenden bedrijven en organisaties gingen je voor.

Yanomo is dé urenregistratie software van meer dan 4,500 organisaties, van groot tot klein.